Slovenija
827 ogledov

Vreme: večinoma dež, ne pa povsod

jesen listje veter dež
Kam danes pobegniti pred dežjem?

Agencija RS za okolje (Arso) je zjutraj izdala novo vremensko opozorilo, morje bo namreč ob jutranji plimi poplavilo najbolj izpostavljene dele obale v višini do 20 centimetrov. 

Sicer pa bo danes oblačno, predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bo občasno deževalo, na vzhodu pa bo večinoma suho. Ob morju bo pihal zmeren jugo, ponekod drugod pa južni do jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem bo do 16 °C.

Ponoči bodo padavine oslabele in marsikje prehodno ponehale.

Jutri dež po večjem delu države

Jutri bo oblačno, dež se bo od juga znova razširil na večji del države. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem od 9 do 13 °C.

V ponedeljek se bo na Primorskem delno zjasnilo, pihala bo šibka burja. Drugod bo oblačno, občasno bodo še padavine. Predvsem v vzhodni Sloveniji bo pihal severovzhodni veter. V torek bo na Primorskem delno jasno z burjo, drugod bo pretežno oblačno in povečini brez padavin.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.