Slovenija
36 ogledov

Z naslednikom Dimičeve se ne mudi

Jadranka Gustinčič (Foto: Delo) Žurnal24 main
Vršilka dolžnosti. Najverjetneje bo kabinet vodila namestnica Dimičeve Jadranka Gustinčič.

Imenovanje. Premierju Borutu Pahorju se po neuradnih informacijah z imenovanjem nove/-ga vodje kabineta po petkovem odstopu Simone Dimic ne mudi.

Funkcijo bo za nekaj časa skoraj zagotovo prevzela dosedanja namestnica Dimičeve Jadranka Gustinčič. Gustinčičeva, ki je na Gregorčičevi že več mandatov, velja za izkušeno poznavalko dela v kabinetu.

Nekateri na tej funkciji sicer vidijo Pahorjevo državno sekretarko Natašo Kovač. A menda ob številnih nalogah pri koordinaciji s parlamentom ni prav verjetno, da bi prevzela še novo funkcijo.

Dimičeva v videospotu

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Smo pa v uredništvo prejeli povezavo na raperski videospot skupne RešParD na spletnem portalu Youtube.com, v katerem pleše tudi Simona Dimic.

V krogih blizu Dimičeve pa se pojavljajo tudi ugibanja, kdo se je lotil Dimičeve. Slišati je namreč, da naj bi bilo odkrivanje zasebnih poslov Dimičeve posledica trenj okoli projekta TEŠ 6.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.