Slovenija
24 ogledov

Začetek kampanje Zaženi idejo

(Foto: Tovarna podjemov) Žurnal24 main
Zaženi idejo. Podjetniški inkubator Univerze v Mariboru je s TehnoCentrom začel kampanjo, v kateri lahko posamezniki dobijo priložnost za realizacijo podjetniške ideje.

14. decembra so začeli kampanjo, s katero bodo lahko raziskovalci, študentje, profesorji in drugi inovativni posamezniki v okviru lastnega podjetja realizirali zamišljeno podjetniško priložnost.

Vodja podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru Tovarne podjemov Jure Verhovnik je ob tem izpostavil, da je v zadnjih nekaj letih zraslo več uspešnih start-up podjetij, ki ustvarjajo nova delovna mesta ter dodano vrednost. Trenutno v inkubatorju deluje 17 inovativnih podjetij in štiri podjetniške skupine.

V okviru kampanje bodo nosilcem pomagali pri strokovni presoji potenciala podjetniške ideje, svetovali bodo pri zaščiti intelektualne lastnine, nudili strokovno pomoč pri pripravi poslovnega načrta ... Najboljših deset idej bo vključenih v iniciativo Podjetnik podjetniku. Več informacij najdete na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.