Slovenija
0 ogledov

Zagozdil se je in huje poškodoval

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Zaradi prehitre vožnje se je včeraj pri Radljah ob Dravi huje poškodoval motorist. Trk je bil tako silovit, da je moški ostal zagozden do prihoda gasilcev in reševalcev.

Včeraj se je izven naselja Zgornji Kozji Vrh pri Radljah ob Dravi zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval 33-letni voznik iz okolice Maribora, so sporočili s PU Slovenj Gradec.

Izven naselja Zgornji Kozji Vrh je 33-letni motorist v dolgem levem nepreglednem ovinku, kjer so se opravljala nujna vzdrževalna dela, zaradi prehitre vožnje med zaviranjem trčil v zadnji del vozila 23-letne voznice z Mute, ki je pred tem pravilno ustavila ob znaku rdeče luči na semaforju.

Pri trku je z glavo trčil pod zadnji del osebnega avtomobila in obležal zagozden vse do prihoda gasilcev in reševalcev. Z reševalnim vozilom so težko poškodovanega pripeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Njegovo življenje ni več ogroženo.
Zoper motorista bodo slovenjgraški policisti podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Slovenj Gradec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.