Slovenija
23 ogledov

Zanemarjena avtobusna postaja kazi

“Strinjam se, da moramo avtobusno postajo obnoviti, čeprav ni bistveno slabša od Žurnal24 main
Črna pika. Občina družbi Avrigo z odločbo naložila vzdrževalna dela na neurejeni avtobusni postaji.

Občina Postojna je novogoriški družbi Avrigo z odločbo naložila izvedbo več vzdrževalnih del na zunanjosti objekta, peronih in drugih površinah avtobusne postaje, ki s svojo neurejenostjo že dlje časa kazi mesto, še zlasti ker leži tik ob glavni ulici.

To ji je omogočil decembra sprejeti odlok o določitvi objektov za izvedbo vzdrževalnih del v središču Postojne. Lastnik mora dela opraviti do konca julija, sicer jih bo na njegove stroške izvedla občina. “Lastnik se je odzval s pritožbo, pritožbeni postopek pa še traja,” so nam povedali na občini.

Že lep čas se zavedamo, da je treba to urediti. Tega ne zanikam, vendar pa avtobusna postaja v Postojni ni nič bolj problematična kot ljubljanska in še marsikatera v Sloveniji,” je odgovoril Aleš Hrast, direktor Avriga. Povedal je, da se bodo kljub odločbi z občino še naprej pogovarjali o možnih rešitvah, ena od teh je delna prodaja.

Poleg tega želi občina na delu avtobusne postaje urediti parkirne prostore. Da se tudi o tem še dogovarjajo, sta potrdila tako Hrast kot 
občina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.