Slovenija
882 ogledov

Pomagajte: Zbil kolesarja in kolesarko ter pobegnil

Kolesar nesreča Policija Fotografija je simbolična.
S PU Celje prosijo vse, ki so morebiti videli nesrečo, da pokličejo na 113.

V sredo, 31. julija 2024, okoli 11.20, je na Čopovi ulici v Celju, v bližini stanovanjskega bloka na Ljubljanski cesti 24, prišlo do prometne nesreče. Povzročil jo je neznani voznik belega renaulta clia, neznanih registrskih številk.

Neznani voznik je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, na označenem prehodu za kolesarje in pešce trčil v kolesarja in kolesarko, ki sta po trčenju padla po tleh. Neznani voznik je po trčenju oba obvozil in odpeljal v smeri Ostrožnega.

Kolesarjema je na kraju pomagal očividec. "Povzročitelja prometne nesreče pozivamo, da pokliče na telefonsko številko 113, za informacije o povzročitelju prosimo še morebitne ostale očividce," so zapisali na PU Celje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • tlacan 09:39 02.avgust 2024.

    "Cestni" kolesarji so cestah ogroženi. Z našo prometno kulturo jih večina prehiteva tako, da avto ali kamion skoraj drsa po komolcu kolesarja, 1/3 voznikov jih sploh ne vidi v križiščih. Gorske kolesarje pa bo novi zakon spravil na ceste saj ...prikaži več bo vožnja izven utrjenih poti prepovedana v Sloveniji. Naravno okolje je rezervirano za pohodnike in medvede.