Slovenija
19757 ogledov

Že popoldan prve nevihte

Nevihta, oblaki, neurje Profimedia
V nedeljo bo sprva precej jasno, nato bo začela nastajati kopasta oblačnost. Že popoldan lahko pričakujemo prve nevihte.

Popoldne lahko nekaj neviht in ploh pričakujemo v hribovitih krajih, napovedujejo vremenoslovci. Pozno popoldne se bo od juga začelo oblačiti. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Zvečer se bodo od juga začele pojavljati krajevne padavine, ki se bodo ponoči prehodno razširile nad večji del države ter do jutra večinoma ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo pretežno oblačno. Ponovno bodo krajevne padavine in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 stopinj Celzija.

V torek bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. V sredo kaže na sončno vreme s kakšno popoldansko ploho ali nevihto. Topleje bo.

V sosednjih pokrajinah bo v krajih severno od nas v nedeljo spremenljivo oblačno. Drugod bo sprva sončno, popoldne pa se bodo začele pojavljati krajevne plohe in nevihte, ob severnem Jadranu bo suho. V torek bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami in nevihtami, ki bodo manj verjetne ob severnem Jadranu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.