Slovenija
39 ogledov

Žurnal24 in Žurnal znova avgusta

žurnal počitnice Žurnal24 main
Kolegi iz časopisne redakcije Žurnala24 in Žurnala odhajajo na dopust, spletna stran zurnal24.si pa bo z vami celo poletje.

Kot vedno, bosta tudi to poletje Žurnal24 in Žurnal nehala izhajati za štiri tedne. Kolegi iz časopisne reakcije si bodo v tem času nabrali novih moči in se vrnili z aktualnimi zgodbami konec avgusta. Žurnal24 začne znova izhajati 20. avgusta, Žurnal pa znova od 25. avgusta naprej.

Zurnal24.si skozi celo poletje

Spletna redakcija zurnal24.si ne odhaja na dopust in bo še naprej skozi poletje skrbela za sveže informacije iz Slovenije in tujine, športa, zabave, slavnih, avtomobilizma, življenjskega sloga in zabav. Pri tem lahko sodelujete tudi vi prek naše rubrike Jaz poročam, kjer objavljamo vaše zgodbe, fotografije in videe.

Za tokratno poletje smo pripravili tudi posebne nagrade za najuspešnejše Žurnalove reporterje. V juliju bomo najboljšim trem podarili izdelavo fotoknjige CEWE pri Mojem fotosvetu, avgustovski nagrajenci pa bodo dobili fotoplatna. Več o nagradni igri in kako sodelovati v njej si preberite v članku Splača se biti Žurnalov reporter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.