Šport
19 ogledov

Betfair poker na Ongame

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Omrežje Ongame Network, ki ga med drugim sestavljajo tudi Hollywood Poker, RedKings, Bwin Poker in Tower Poker, je okrepila še ena zelo močna spletna poker soba – Betfair Poker.

Do dokončnega prestopa v novo ekipo bo prišlo konec tekočega meseca, ugodnosti tega prestopa pa bodo občutili tako uporabniki Betfair Pokra, kot tudi uporabniki drugih spletnih poker sob znotraj omrežja.

S tem, ko se bo Betfair Poker odpovedal svoji neodvisnosti in se bo pridružil enemu od večjih omrežij, se bo odpovedal tudi lastni programski opremi in bo prešel na najnovejši P5 Poker Engine, ki bo vsem njihovim uporabnikom še olajšal igranje in izboljšal samo igralno doživetje.

Kot že rečeno, pa lahko to novo povezavo z velikim aplavzom pozdravijo tako Betfairovi uporabniki, kot tudi vsi ki so znotraj omrežja Ongame igrali že do sedaj, saj se bo s to novo povezavo za oboje povečalo število nasprotnikov. Če je to večja prednost za vse Betfairove igralce, pa bodo sedaj, ko bodo člani istega omrežja, uporabniki drugih spletnih poker sob znotraj Ongame Networka deležni tudi številnih promocijskih akcij, do katerih prej niso imeli dostopa, seveda pa se bo tudi za njih krog izzivalcev občutno povečal.

Sam prestop je direktor Betfair Pokra Daniel Svard pokomentiral takole: “Za to selitev smo se odločili po temeljitem razmisleku, saj smo želeli na prvo mesto postaviti naše igralce in jim ponuditi še več, kot smo jim ponujali do sedaj. Zahvaljujoč temu prestopu bodo imeli vsi uporabniki Betfair Pokra sedaj dostop do širšega nabora iger in to v vsakem trenutku dneva, obe podjetji pa sta se že zavezali, da se bosta še naprej trudili za izboljšanje počutja naših igralcev in njihovega igralnega doživetja. Veselimo se že sodelovanja z našimi novimi partnerji in prepričani smo, da bo naše partnerstvo z omrežjem Ongame Network zelo dolgo in plodovito.”

Z lepimi besedami na račun novih partnerjev pa ni skoparil niti Martin Lerby, vodja omrežja Ongame Network: “Betfair je idealen dolgoročni partner za naše omrežje, saj gre za prepoznavno in zelo spoštovano znamko v svetu spletnega igralništva, ki se ponaša tudi z visoko stopnjo tehnološke razvitosti. V tej zelo tekmovalni panogi, smo veseli vseh novih igralcev, kot tudi vsega znanja, ki ga v to partnerstvo prinaša Betfair Poker.”

Potem ko bo ta prestop enkrat tudi dokončan, pa bo omrežje Ongame postalo peto največje na svetu in bo počasi že začelo dihati za ovratnik svojemu večjemu bratu – omrežju iPoker.

Kot so v prvih izjavah zagotovili predstavniki obeh podjetij, pa se, vsaj kar se promocijskih akcij in vračila vplačanega rake-a tiče, za igralce, ki so odprli svoj račun pred 11. julijem, ne bo spremenilo prav nič in bodo vse odprte promocije in bonuse, lahko izkoristili do popolnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.