Šport
18 ogledov

Bo Rossi res končal kariero?

Italijanska davkarija Valentinu Rossiju ne pusti mirno spati. Žurnal24 main
Štirikratni svetovni prvak v motociklizmu, Italijan Valentino Rossi, razmišlja o koncu športne poti. Vse je odvisno od njegovega moštva, pravi, ve pa, da bo končal pri Yamahi.

Štirikratni svetovni prvak v motociklizmu, Italijan Valentino Rossi, je v časopisu Auto Bild Motosport presenetil z razmišljanjem o koncu svoje športne poti. "Trenutno res ne vem, kako dolgo bom še dirkal," je za omenjeni časopis povedal Italijan in dodal, da bo kariero zanesljivo končal v moštvu Yamaha. Rossi še poudarja, da je vse odvisno od moštva. Z letošnjimi štirimi zmagami nikakor ni bil zadovoljen.

Zanimivo je, da je bila Yamaha lani na zimskih testiranjih izjemno konkurenčna, med sezono pa se je vendarle pokazalo, da je imel svetovni prvak, Avstralec Casey Stoner, na ducatiju tudi prednost v materialu. Nekaj so k spremembam prispevale tudi spremembe samih pravil. Po Rossijevem mnenju sta na (ne)uspeh Yamahe negativno vplivala predvsem omejitev velikosti valjev in omejitev vsebine v rezervoarju za gorivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.