Šport
21 ogledov

Bodog pobira igralce z zaprtih strani

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Spletna poker soba Bodog še vedno sprejema igralce iz ZDA. Na strani TwoPlusTwo je eden od članov foruma zapisal sporočilo, ki ga je po elektronski pošti prejel od Bodoga.

"Imate težave pri iskanju prostora za igro, zdaj ko so se PokerStars, Full Tilt Poker, Absolute Poker in Ultimate Bet zaprle pred igralci iz ZDA? Bodog je še vedno odprt za igro, in igralcem iz ZDA ponuja celo 110% bonus z 10% izplačanimi vnaprej." Promocija je objavljena tudi na Bodogovem portalu.

Bodog samo utira pot drugim poker sobam, ki bodo brez dvoma znatno povečale svoj promet v ZDA na račun nedavnih težav z oblastmi, ki pestijo največje poker strani. Čeprav je Bodog nekoč imel veliko težav z izplačili, pa tudi z neprimernim upravljanjem večmiznih turnirjev, zaradi česar mnogi strani ne zaupajo preveč, je njihov promet na denarnih mizah v zadnjih dneh od črnega petka zrasel za kar 25%. Samo s petka na soboto naj bi se povečal za 15%.

Do porasta je prišlo tudi na drugih poker straneh. Pri mreži Merge Gaming Network, domu poker sob, kot sta Carbon Poker in Lock Poker, je v primerjavi s prejšnjim tednom promet večji za 23%, kar jasno kaže na pretok prometa iz zaprtih strani.

Mreža Cake Poker, pod katero spada med drugimi stran Victory Poker, ni zabeležila enakega drastičnega porasta, od petka do sobote naj bi bil porast malo več od 1%, ta teden pa v primerjavi s prejšnjim 9%.

Medtem pa strani PokerStars in Full Tilt zaradi težav v ZDA beležita tudi upad v tujini. Po podatkih strani PokerScout.com je PokerStars s petka na soboto doživel 20-odstotni upad prometa v denarnih igrah, ta teden pa je v primerjavi s prejšnjim padec 33-odstoten.

Za Full Tilt Poker so stvari še nekoliko hujše. Med petkom in soboto je bil upad igralcev na denarnih mizah 44-odstoten, ta teden je igralcev v primerjavi s prejšnjim 50% manj.

Mreža CEREUS, pod katero spadata Absolute Poker and UB.com, je zabeležila dnevni upad za 26% in tedenskega za 39%.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.