Šport
18 ogledov

Bolt: Proti meni nimate možnosti

usain bolt štafeta sp daegu EPA
Jamajški svetovni rekorder na 100 in 200 metrov Usain Bolt je obvestil svoje konkurente, da se jim na olimpijskih igrah v Londonu ne piše nič dobrega.

Usain Bolt je z nekoliko slabšim tekom (10,04) v Ostravi pred slabimi desetimi dnevi dal nekaj upanja svojim nasprotnikom. Že prejšnji četrtek pa je v Rimu z najhitrejšim letošnjim tekom (9,76) dokazal, da je bil tek na Češkem prej izjema kot pravilo. "Po Ostravi sem se odločil, da bom šel pravočasno v posteljo in se začel pravilno prehranjevati. Počutil sem se odlično," je bil v večnem mestu odlično razpoložen jamajški zvezdnik.

Po izjemno hitrem teku v Rimu je še enkrat več postalo jasno, da bo Bolt prvi favorit seveda tudi na olimpijskih igrah v Londonu, kjer namerava ubraniti naslov tako na 100 kot 200 metrov. "Če bom odtekal tako, kot pričakujem od sebe, potem ni razlgovo, da v Londonu ne bi postavil kakšnega svetovnega rekorda. Nadejam se, da bom tekel 9,4," je pred največjim športnim dogodkom na svetu v letu 2012 optimistično dejal Bolt in svojim nasprotnikom še sporočil: "Z vsem spoštovanjem do vseh, proti meni v Londonu nihče nima možnosti. Zlato kolajno bom proslavil z vrčkom Guinnessa!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.