Šport
25 ogledov

Boston menja mladost za izkušnje

Loui Eriksson EPA
Hokejska ekipa Boston Bruins je opravila menjavo igralcev z Dallas Stars, v katero je bilo vpletenih kar sedem hokejistov.

Boston Bruins, finalisti letošnje severnoameriške profesionalne hokejske lige, so z Dallas Stars opravili veliko zamenjavo igralcev. V njej je sodelovalo kar sedem hokejistov, najbolj pa odmeva zamenjava v napadalnih vrstah, mladega in nadarjenega Tylerja Seguina bo pri Bostonu zamenjal izkušeni Loui Eriksson.

tyler seguin | Avtor: EPA EPA
Šved je doslej vseh sedem sezon v NHL igral v dresu Dallasa, za katerega je dosegel 150 golov in prispeval 207 podaj, medtem ko je Seguin, drugi izbor na naboru leta 2010, v treh sezonah v polno zadel 56-krat, zbral pa je 65 asistenc.

Poleg Seguina je Boston v Dallas poslal še napadalca Richa Powerleyja in branilca Ryana Buttna, v zameno je poleg Erikssona dobil mlada napadalca Matta Fraserja ter Reillyja Smitha in branilca Joea Morrowa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.