Šport
14 ogledov

Brezplačni turnirji za 71.000 dolarjev

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
William Hill prireja serijo PokerNewsovih brezplačnih turnirjev v skupni vrednosti kar 71.000 ameriških dolarjev! Prvi se začne 22. avgusta. Preberite, kako lahko sodelujete.

Te dni je na spletu skorajda nemogoče najti kakšen res velik brezplačni turnir. Tudi če vam to uspe, pa gre navadno le za enkratno zadevo, ki je po možnosti namenjena le redkim izbrancem ali pa so vsa mesta na turnirju že zasedena. A z vsem tem si ni treba beliti glave vsem članom Kluba PokerNews, saj smo pri PokerNewsu tokrat združili moči z William Hill Pokrom in za vse naše igralce pripravili celo serijo brezplačnih turnirjev s skupnim nagradnim skladom kar 71.000 ameriških dolarjev. To seveda niti ne bi bilo tako zelo vabljivo in mamljivo, če ne bi naša serija turnirjev vsebovala tudi dveh posebnih brezplačnih turnirjev, ki se bosta ponašala z nagradnim skladom kar neverjetnih 20.000 $. Ne glede na to, kako se trudite in preiščete celoten splet, vam lahko zagotovimo, da boljših brezplačnih turnirjev, vsaj v tem trenutku, na spletu ne boste našli.

Naša serija brezplačnih turnirjev bo skupaj obsegala kar 15 turnirjev treh različnih tipov, na vseh pa boste lahko nastopili le igralci, ki ste si svoj račun na William Hill Pokru odprli prek naših PokerNews povezav. Žal pa samo odprt račun pri WHP ne bo zadoščal za nastop na teh bogatih brezplačnih turnirjih, temveč si bo moral vsak igralec, ki bo želel nastopiti na katerem od turnirjev, pred tem priigrati še določeno število William Hill točk. A nikar ne skrbite, število točk, ki si jih je treba priigrati za nastop na vsakem od turnirjev, lahko vsakdo od nas priigra v nekaj minutah, v najslabšem primeru pa v kakšni uri.

Ta celotna serija je sicer sestavljena iz naslednjih turnirjev:

PokerNews $20k Payday
- 22. avgust & 19. september
Prijavnina: 100 WH točk na turnir

PokerNews $2k Freeroll
- 26. avgust, 2., 9., 16., 23. & 30. september, 7., 14., 21. & 28. oktober
Prijavnina: 2 WH točki na turnir

PokerNews $5k Freeroll
- 15. september, 17. oktober, 14. november
Prijavnina: 25 WH točk na turnir

OPOZORILO: Rebuy turnir – rebuy in add-on vas bosta stala 1 $, možno pa ju bo opraviti do prvega odmora.

Na vseh brezplačnih turnirjih bodo nagrade razdeljene po običajnem ključu, ki ga uporabljajo pri William Hill Pokru, če želite zdaj poiskati vse te turnirje, pa jih že lahko najdete v turnirskem oknu WHP, pod zavihkom scheduled.

Pa še nekaj o samih točkovnih zahtevah:

Da bi vam vse skupaj predstavili v pravi luči, smo se odločili, da za vas sestavimo tudi zbirko podatkov o tem, koliko vas bo pravzaprav stal nastop na vseh brezplačnih turnirjih te serije.

1. Da bi si priigrali nastop na vsakem od turnirjev z nagradnim skladom 2.000 $, si boste morali prej priigrati 2 WH točki, kar naredite lahko v eni sami igri na 0,25 $/0,50 $ NL Hold'em mizi ali pa z igranjem na SNG turnirju s prijavnino 2,20 $.
2. Da bi si priigrali nastop na turnirju z nagradnim skladom 5.000 $, si boste morali priigrati 25 točk. Ta kriterij lahko dosežete z okrog 20 minutami igre na 0,25 $/0,50 $ NL Hold'em mizi ali pa z igranjem na 2 SNG turnirjih s prijavnino 5,50 $ ali 1 turnirju s prijavnino 11 $.
3. Za konec pa še največji zalogaj – če želite nastopiti na turnirju z nagradnim skladom kar 20.000 $, si boste morali prej priigrati 100 WH točk. Z aktivno igro si lahko toliko točk priigrate v eni uri igre na 0,25 $/0,50 $ NL Hold'em mizi ali pa z igranjem na 7 SNG turnirjih s prijavnino 5,50 $.

Vsak igralec, ki bo želel nastopiti na VSEH 15 turnirjih, si bo moral za priložnost, da si priigra svoj delež kar 71.000 $ težkega nagradnega sklada, prej priigrati le 295 točk. Ta številka se na prvi pogled morda zdi visoka, a jo lahko vsak igralec doseže veliko lažje, kot si mislite, še več, večina izmed vas si jo lahko zagotovo priigra v enem samem večeru. Če ste ljubitelj denarne igre, potem si lahko toliko točk priigrate v eni uri, s hkratnim igranjem na 4 NL Hold'Em mizah s slepimi stavami 0,25 $/0,50 $, tisti, ki pa imate raje SNG turnirje, pa lahko temu pogoju zadostite že z nastopom na 20 turnirjih s prijavnino 5,50 $!

Če torej ne gledamo na vsote, ki si jih lahko v tem času priigrate ali izgubite, vas bo nastop na vseh 15 turnirjih skupaj stal le kakih 10 $ plačanega raka. V primeru, da še vedno poskušate sprostiti svoj bonus na prvi depozit, si boste z igranjem za teh nekaj manj kot 300 točk sprostili okrog 5 $ vašega bonusa.

Pri tem ne gre pozabiti tudi na to, da na vse nove igralce, ki boste te dni odprli svoj račun na William Hill Pokru, čaka tudi kar 200% bonus na prvi depozit do 600 $, poleg tega pa vsak novinec prejme tudi kar pet vstopnic za posebne brezplačne turnirje na katerih bo skupaj v denarju in praktičnih nagradah razdeljenih kar 8.000 $.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.