Šport
3413 ogledov

Brutalno! Najhitrejši nokavt v zgodovini UFC

Jorge Masvidal Profimedia
V Las Vegasu smo doživeli najhitrejši nokavt v zgodovini UFC. Askren se je na tleh znašel po vsega petih sekundah.

Eden najznamenitejših trenutkov v karieri Jorgea Masvidala je zagotovo brutalen nokavt nad velikanom MMA, Darrenom Tillom. Toda s svojo najnovejšo zmago, najhitrejšo v zgodovini UFC, je lestvico dvignil še stopničko višje.

Masvidal je namreč mesece moral trpeti "trash talk" s strani svojega naslednjega nasprotnika, Bena Askrena, nato pa mu je na brutalen način odgovoril v ringu, kjer ga je nokavtiral po vsega petih sekundah. Askren se je namreč pognal v rušenje nasprotnika, pri tem pa je bil nepozoren na "leteče koleno" svojega nasprotnika, ki ga je zadelo naravnost v glavo.

"Resnično sem ga želel pretepati 14 minut in 30 sekund, toda to se ni zgodilo. Frajer je govoril neumnosti in moral sem mu pokazati, da to prinaša težke posledice."

Jorge Masvidal

Ben Askren, katerega si je Masvidal pošteno privoščil tudi na tiskovni konferenci po dvoboju, sicer niti sločajno ne velja za slabega borca. Še nedavno je veljal za najboljšega izven UFC-a, pred dvobojem z Masvidalom pa je dosegel odmevno zmago nad Lawlerjem, v dvoboju, v katerem je dokazal, da ima zelo trdo brado ter da brez težav zdrži tudi težke napade.

Toda proti Masvidalu je na samem začetku popolnoma zaspal ter dvoboj je bil končan, še preden se je dobro začel. Askren se je nezavesten zgrudil po vsega treh sekundah, po petih pa je sodnik že moral prekiniti dvoboj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 SECOND KNOCKOUT. 🤯😳 (via @freak.mma, h/t @itssy7)

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

 

Komentarjev 1
  • Avatar Olgintinna
    Olgintinna 01:36 08.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com