Šport
44 ogledov

Carbon Poker od zdaj tudi za Mac

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Za poker igralce, ki uporabljajo računalnike Mac prihajajo praznični dnevi že te dni. V sredo bo Carbon Poker dal uporabnikom na voljo klienta za Macove računalnike.

Macov software bo možno uporabljati na omrežju Merge Gaming Network, ki je omrežje na katerem lahko igrajo tudi ameriški igralci.

Beta testiranje klienta je bilo uspešno. Tako bo sedaj možno na njihovi strani dobiti klient, ki bo seveda brezplačen. Zainteresirani ga lahko dobijo na strani Carbon Pokra ali pa na strani Merge Gaming Network. Trenutno je na trgu le malo strani, ki ponujajo igranje tudi preko Mac računalnikov. To sta Full Tilt Poker in PokerStars, medtem ko recimo PartyPoker in Bodog ponujama klienta, ki pa je precej bolj omejen, vseeno pa ponuja možnost igrati spletni poker na Macovih računalnikih.

Atil Singh, ki je pri Carbon Poker odgovoren za novitete, je za Poker News Daily komentiral zagon Macovega klienta “Za nas je zelo pomembno, da lahko ponudimo uporabnikom možnost igranja na Macovih računalnikih. Številne študije so pokazale, da trg, ki ga predstavljajo Applovi produkti rase iz leta v leto. Tako je lani zrasel za 10%. S to pridobitvijo lahko ciljamo na uporabnike Macovih računalnikov, da postanejo del Carbon Poker baze igralcev. Nikoli še ni bil boljši čas, da postanemo prijazni do Macovih uporabnikov."

Singh je k temu dodal še to, da bodo poker uporabniki navdušeni nad vsem, kar jim po ponujal novi Mac klient. "Beta testiranje novega klienta je šlo zelo dobro in nekatere novosti so bili še posebej popularne pri uporabnikih. Lobiji za turnirje se tako recimo odprejo v novem oknu, dodali smo opcijo polnega zaslona za bolj gladko igranje. Prav tako pa smo naredili kar nekaj nadgradenj za manjša računalniki in mini prenosnike."

Do sedaj so morali Macovi uporabniki imeti program kot je Parallels ali pa Boot Camp, da so lahko igrali poker na programih, ki drugače tečejo na sistemu Windows. Sedaj bomo lahko Macovi uporabniki naložili program direktno na svoj računalnik kar s strani Merge Gaming Network, kar bo verjetno tudi povečalo število igralcev v omrežju.

Upravljalci pri Merge Gaming so ta teden skakali od sreče tudi za to, ker so na strani PokerScout.com objavili rezultate sledenja popularnih spletnih strani. Merge Gaming Network je postalo 22. najbolj obiskano omrežje pri igralcih, ki igrajo denarne igre. S tem so prehiteli Everest Poker in pa Cake poker.

Poleg Carbon pokra so na omrežju Merge Gaming Network druge strani kot so Aced, Big Bet Poker, Overbet, PDC Poker, PokerHost, in RPM Poker. Merge Gaming Network je baziran v Avstraliji, strežnike za igro pa ima v Kanadi.

V decembru bodo pri Carbon Poker priredili 50,000$ Grand Prix, ki bo nagrajeval igralce, ki bodo odigrali največ iger. Najboljših 500 bo dobilo minimalno 10$ nagrade. Skupaj pa bo podeljenih kar za 50.000$ nagrad za najboljše v decembru. Prva nagrada pa bo zmagovalcu prinesla kar 3,000$.

Carbon Poker in Merge Gaming Network sta še posebej vesela, ker lahko sprejemata igralce iz Združenih držav Amerike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.