Šport
21 ogledov

Devilfish pripravil avtobiografijo

Dave Ulliott - Devilfish (Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
Marsikdo ob omembi imena Dave Ulliott le skomigne z rameni, a ko se omeni njegov vzdevek Devilfish, po katerem je Ulliott bolj znan, praktično vsak član poker skupnosti ve, o kom bo tekla beseda.

Dave Ulliott - Devilfish tako prave predstavitve sploh ne potrebuje, saj vsi, ki so zanj že slišali, vedo, da gre za glasnega in agresivnega igralca, le malokdo pa ve, kako je Dave sploh izoblikoval svoj značilni slog igre in katere odločitve so ga pripeljale do kariere profesionalnega pokeraša.

Dolgo pa ne bo več tako, saj 9. septembra na knjižne police prihaja Ulliottova avtobiografija Devilfish - The Life & Times of a Poker Legend, v kateri bo predstavljena njegova celotna pot od otroštva do danes ter ovire, s katerimi se je Devilfish moral spopasti, da je lahko prišel sem, kjer trenutno je.

Kot je obljubil sam Devilfish, v knjigi, ki jo izdaja založba Penguin Publishing, ne bo manjkalo niti tistih neprijetnih resnic iz njegovega življenja, kot so njegova kriminalna preteklost, prestajanje zapornih kazni, propadli zakoni in poslovni neuspehi. Med številnimi naravnost norimi zgodbicami iz preteklosti bo v bralcih precej zanimanja vzbudila zgodbica o lažni avtošoli, ki jo je Ulliott ustanovil, zato da bi lažje spoznaval ženske.

Seveda celotna knjiga ne bo obsegala le duhovitih anekdot, temveč tudi številne podrobnosti iz njegovega življenja, ki do zdaj še niso bile znane, a so Devilfishu omogočile preskok v svet pokra, kjer je v zadnjih desetletjih beležil uspehe na turnirjih serij WSOP in WPT, o oddaji Late Night Poker ter mnogih  bogatih denarnih igrah, ki so mu pravzaprav prinesle največ denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.