Šport
17 ogledov

Finale LAPT bo gostil Rosario

Rosario (Foto: farm2.static) Žurnal24 main
Organizatorji turneje PokerStars.net Latin America Poker Tour so pred nekaj dnevi razkrili, da bo finalni turnir letošnje, že tretje sezone te poker turneje gostilo argentinsko mesto Rosario.

Še preden se bodo igralci odpravili v ta argentinski biser, pa se bodo v začetku maja ustavili še v brazilskem letovišču Florianopolis. Podrobnosti o finalnem turnirju, njegovi lokaciji in terminu so bile dolgo časa zavite v tančico skrivnosti, zdaj pa je vendarle jasno, da bo City Center Casino v Rosariu nekatere najboljše svetovne pokeraše gostil od 22. do 26. septembra. Kot je že v navadi, se bo finalni turnir sezone ponašal z nekoliko višjo prijavnino in tako bo moral vsakdo, ki bo želel nastopiti na Glavnem turnirju LAPT Argentina, za nastop odšteti 5.000 $.

David Carrion, predsednik turneje LAPT, nam je v pogovoru razkril: "Letošnji finale bo najbolj luksuzen in zanimiv v vsej zgodovini turneje LAPT. Veseli smo, da nam je uspelo skleniti dogovor z igralnico City Center, ki je ena najbolj razkošnih in neverjetnih igralnic v vsej Latinski Ameriki, in pravo doživetje bo organizirati finalni turnir v tako lepem okolju."

Poleg podrobnosti o finalnem turnirju pa so organizatorji turneje LAPT šele zdaj razkrili tudi končno podobo sporeda letošnje sezone. Čeprav bo turnir v Braziliji na sporedu že čez nekaj tednov, pa še do pred kratkim ni bilo na voljo prav veliko informacij o tem turnirju.

Predzadnji turnir letošnje sezone bo tako od 4. do 8. avgusta gostilo brazilsko letovišče Costao de Santinho, kjer se bo LAPT turnir odvijal v sklopu njihovega Brazil Poker Festival. To seveda pomeni, da bo turnir LAPT še toliko bolj obiskan, saj bo v sklopu dogajanja organiziranih tudi več satelitskih turnirjev, hkrati pa bodo imeli igralci na izbiro večji nabor turnirjev, saj so se na sporedu Brazil Poker Festivala znašli tudi PLO turnir in NLHE rebuy turnir s prijavnino le 120 $, a zagotovljenim nagradnim skladom kar 45.000 $.

Če torej še iščete destinacijo, kjer bi lahko preživeli svoj poletni oddih, je to poletje prava izbira morda prav Brazilija, saj vas tam čaka kar nekaj s pokrom obarvanega dogajanja, seveda pa ne gre pozabiti, da je prizorišče turnirjev prekrasno obmorsko letovišče, ki ponuja tudi veliko drugih užitkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.