Šport
15 ogledov

Fjodor v prvi rundi nokavtiral Ishiija

Fjodor Jemeljanenko še ne bo končal kariere. Žurnal24 main
Fjodor Jemeljanenko je tudi v svoji šesti borbi na novo leto vpisal zmago. "Zadnji ruski car" je na letošnjem tradicionalnem novoletnem Dreamovem eventu v Saiatama Areni v prvi rundi z desnico brutalno nokavtiral domačina Satoshija Ishiija in potrdil, da se vrača med najboljše.

Trije zaporedni porazi (Fabricio Werdum, Antonio Silva in Dan Henderson) so za Fjodorja Jemeljanenka očitno preteklost. Na novoletni dan je na tradicionalnem Dreamovem eventu v Saiatama Areni proti domačemu matadorju Satoshiju Ishiiju vpisal drugo zaporedno zmago, potem ko je novembra v  Moskvi po soglasni sodniški odločitvi premagal veterana Jeffa Monsona. Fjodor je z gladko zmago po nokavtu v prvi rundi potrdil, da še ni rekel zadnje besede in da se znova vrača med najboljše. "Ravnokar sem premagal Satoshija Ishiija z nokavtom v prvi rundi. Veselo novo leto vsem! Vsem želim zdravje in srečo v 2012, naj se vam izpolnijo vse želje," je Fjodor le nekaj minut po zmagi zapisal na svojem uradnem Facebook profilu.

Fjodor, za katerega je bila to prva borba v deželi vzhajajočega sonca po štirih letih, je takoj prevzel pobudo in le čakal na priložnost, da hitro zaključi borbo. Rusu se je sijajna priložnost ponudila v tretji minuti prve runde, ko je z desnico nokavtiral Ishiija in na hitro opravil svoje delo. Očitno se mu je mudilo proslavljati novo leto ...

Po dveh zmaga proti Monsonu in Ishiiju je Fjodor dokazal, da še ni za v staro šaro. Vprašanje pa je, s kom se bo pomeril naslednjič. Jasno je, da je večina najboljših težkašev pod okriljem UFC-ja. Se bo uklonil tudi Fjodor oziroma njegovi menedžerji in se dogovoril za sodelovanje z največjo svetovno MMA organizacijo? Iz povsem nevtralnega stališča bi bilo to zagotovo najboljše.

Fedor Emelianenko vs. Satoshi Ishii, posnetek:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.