Šport
4337 ogledov

Iz ljubega miru se je spravila na pobiralko žog, reakcija občinstva pove vse

Julia Putinceva Profimedia
Kazahstanska teniška igralka ruskega rodu Julia Putinceva je na dvoboju z Jasmine Paolini poskrbela za veliko zgražanje, potem ko je svoje frustracije sprostila na pobiralki žog.

Pobiralka žog ji je po končani točki ponudila žogice, Kazahstanka moskovskega rodu pa jo je le hladno opazovala. Deklica je poskusila znova in ji podajala žogice eno za drugo, toda Julia Putinceva jo je kot okamenela še naprej gledala in namerno puščala žogicam leteti mimo.

Občinstvo ni dolgo nemo opazovalo neprimernega početja 29-letnice, gledalci so se odzvali z glasnim negodovanjem, nato pa se je plaz kritik na Kazahstanko ruskega rodu vsul še na družbenih omrežjih.

Putinceva se je kasneje sicer javno opravičila za svoje početje, toda škoda je bila narejena. Ko se na družbenih omrežjih namreč zaneti požar, ga je praktično nemogoče pogasiti. 

"Rada bi se opravičila deklici, ki je pobirala žogice, in sicer za način, kako sem se obnašala, ko mi jih je podajala. Iskreno povedano, ni bilo povezano z njo. Bila sem jezen sama nase, ker nisem osvojila igre na brejk žogo, nato pa sem poskušala izraziti svoja čustva. Sploh nisem bila pozorna, kaj se dogaja in kdo mi podaja žogice. Seveda vsi pobiralci žogic opravljajo fantastično delo na OP ZDA," se je s pepelom posula Putinceva.

Komentatorji na družbenih omrežjih, med bolj dejavnimi je bil tudi priznani teniški trener Brad Gilbert, so napadli početje Putinceve. BIlo je moč prebrati marsikaj. "Arogantno," je zapisal eden od uporabnikov, drugi je dodal: "To bi moral biti neposredni rdeči karton." Spet je tretji dodal: "Zato je nihče v karavani ne mara."

Putinceva je sicer dvoboj šestnajstine finala US Opna proti Paolinijevi izgubila s 3:6 in 4:6. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 12:01 02.september 2024.

    "Kazahstanka ruskega rodu" in kasneje še "Kazahstanka moskovskega porekla"....Prav gotovo pa ne bi pisali "Kazahstanka ukrajinskega rodu" in "Kazahstanka kijevskega porekla ".....Ta vaša proti ruska gonja, ki je očitno posebej plačana je dno dna vaše greznice... Ja, sicer pa primitivno ...prikaži večno dejanje tenisačice..

  • miro8 10:31 02.september 2024.

    Primitivka, ni kaj !