Šport
7394 ogledov

Javnost ogorčena nad tenisačem: "Kaj, za vraga, je to?"

grigor dimitrov Reševalni pas/Twitter
Kričeča oprava nekdanjega tretjega igralca sveta je požela ogromno pozornosti.

Grigor Dimitrov, nekdanji polfinalist OP Avstralije (2017), je v uvodnem krogu prvega grand slama letošnje sezone premagal Juana Ignacia Londera s 4:6, 6:2, 6:0, 6:4. Uvstitev v drugi krog je tokrat ostala v senci nenavadne trenirke, ki bolj kot na športno oblačilo spominja na pižamo.

tamara zidanšek OP Avstralije Šport Zidanškovo po uvodni zmagi čaka slovita nasprotnica

Dimitrov je znan po tem, da rad vzbuja pozornost z nenavadnimi oblačili, a tokrat je presegel celo samega sebe. Njegova modna izjava je bila deležna ogromno medijske pozornosti, nekateri uporabniki družbenih omrežij pa so jo celo označili za "vizualno onesnaževanje."

"Oblečem lahko karkoli. S tem nimam nobenih težav. Meni se je zdela v redu," je po zmagi povedal Bolgar. "V bistvu mi je zelo všeč. Obožujem barve. Zelo rad eksperimentiram. Ko sem na igrišču, ne razmišljam preveč o svojih oblačilih, vendar je vedno dobrodošlo, če so udobna. Na srečo je Nike upošteval več mojih predlogov," je dodal.

"Rad odstopam od povprečja. Mislim, da je trenirka zelo zabavna. Nikoli ne želim biti brezizrazen," je sklenil aktualni 20. igralec sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dimitrov’s Outfit: 👍 or 👎 @grigordimitrov | #AusOpen

A post shared by ATP Tour (@atptour) on


 

Komentarjev 1
Sorodne novice