Šport
61 ogledov

Juršič nasledil Osterliča

Kasim Kamenica, Leopold Kalin in Stane Osterlič Saša Despot
Z vodstva slovenskega rokometnega kluba Gorenje Velenje so sporočili, da je novi direktor kluba Tomaž Juršič, ki je na tem mestu zamenjal Staneta Osterliča.

Po tem, ko je uprava velenjskega kluba v ponedeljek sporazumno prekinila sodelovanje s Stanetom Osterličem, je zanj že našla zamenjavo. Na direktorski stol državnih prvakov bo sedel dolgoletni član kluba Tomaž Juršič. Za to potezo so se v upravi kluba odločili predvsem zato, ker Tomaž Juršič najbolje pozna delovanje kluba in ker se je v preteklosti že srečeval s podobnimi nalogami, ki jih zahteva takšna funkcija.

Tomaž Juršič je s klubom povezan že vrsto let. Dolga leta je opravljal funkcijo trenerja mlajših selekcij, nekaj časa je deloval kot sekretar kluba, v zadnjih letih pa je svoje izkušnje nadgrajeval kot selektor slovenske kadetske reprezentance, ki jo uspešno vodi vse od leta 2008.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.