Šport
23 ogledov

Kokšarov odhaja v Čehov

1/17
Žurnal24 main
Očitno se ikoni celjskega kluba in dolgoletnemu kapetanu Celja Pivovarne Laško dnevi v knežjem mestu počasi iztekajo. Ruski Čehovski medvedi so namreč objavili, da je podpisal pogodbo z njimi.

"Kapetan ruske reprezentance, olimpijski prvak iz Sidneyja 2000, bronasti z OI 2004, zmagovalec SP 1997 Edvard Kokšarov je podpisal pogodbo s Čehovskimi medvedi za sezono 2011/12," so zapisali na spletni strani ruskega prvaka. Dolgoletnemu kapetanu Celja Edvardu Kokšarovu, ki je v mesto ob Savinji prišel leta 1999, konec letošnje sezone poteče pogodba.

"Verjetno ste dobro prebrali. Za zdaj tega ne bom komentiral. Čez tri dni bom prišel v Slovenijo in tedaj vse pojasnil," je bil za zurnal24.si skop levokrilni rokometaš, ki je v letošnji sezoni Lige prvakov odigral pet tekem in dosegel štiri gole. Čehovski medvedi so sicer v skupini C na vodilnem položaju. Po sedmih tekmah imajo pet zmag in po en remi ter poraz.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.