Šport > Kolesarstvo
1639 ogledov

Pogačar nezadovoljen s početjem navijača: To je bilo res neumno

Napad na Tadeja Pogačarja Twitter
Tadej Pogačar se je v pogovoru z novinarji na prost dan dotaknil tudi neprimernega početja navijača, ki mu je pod nos zalučal vrečko čipsa, podobno pa je le malce zatem storil še Jonasu Vingegaardu.

Dotaknil se je tudi trenutka, ko mu je eden od navijačev, ki so ga kasneje čez noč priprli na streznitvi, ob cesti v obraz vrgel slane prigrizke. "Tisti navijač s čipsom je prestopil vse meje. Tega ni lepo občutiti. V tistem trenutku se mi je zdelo, da navija in da je čips pač poletel v zrak od navdušenja. Ampak potem sem videl, da je to storil tudi Vingegaardu, to je bilo res neumno," je pristavil Pogačar.

Navijača so nato hitro aretirali – več o tem tukaj –, a ob plačani kazni izpustili, potem ko ekipi UAE Team Emirates in Visma-Lease a Bike po pisanju francoskega športnega časnika L'Equipe nista vložili tožbe. Poleg takšnih trenutkov Pogačarja malenkost skrbi tudi covid-19, ki se širi po glavnini. Vseeno drži pesti, da bo lahko še šest etap dirkal zdrav in v Nici končal na vrhu zmagovalnega odra.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.