Šport > Kolesarstvo
7198 ogledov

Pogačar objavil to fotografijo in vse pošteno nasmejal

Tadej Pogačar Profimedia
Tadej Pogačar se je znova malce pošalil na svojem Instagram profilu.

Tadej Pogačar lula | Avtor: Instagram Instagram

Tadej Pogačar je zadnji teden Toura pričakal zelo dobro razpoložen. Kako tudi ne, ko pa ima pred prvim zasledovalcem Jonasom Vingegaardom več kot tri minute prednosti v skupnem seštevku po dveh epskih predstavah v Pirenejih. 

Prost dan je Pogačar izkoristil za počitek ter kolesarjenje z ekipnimi kolegi, najbrž pa si je privoščil tudi dobro kavico, o kateri je razlagal v nedeljo. In kdo ve, morda je prav ta kriva, da je med kolesarjenjem moral odtočiti. Tokrat v miru. V ekipi UAE Emirates, ki v teh treh tednih res diha kot eno, so imeli še čas, da so ga pri tem fotografirali.

Fotografijo je nato slovenski superšampion objavil na svojih družbenih omrežjih in zraven pripisal: "Lulanje na prosti dan, brez stresa, da bi kdo napadel."

Z objavo je dodobra nasmejal sledilce in širšo kolesarsko javnost.

Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu 16. etapa, ki bo po pretežno ravninski trasi karavano popeljala od Gruissana do Nimesa (188,6 km). Pričakovati je zadnji sprinterski zaključek na letošnjem Touru. Več o tem si sicer lahko prebere tukaj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.