Šport > Kolesarstvo
3907 ogledov

Si je poskušal Rogličev "krvnik" olajšati vest?

roglič Print Screen
Primož Roglič in Sonny Colbrelli sta si izmenjala poglede na nesrečo v tretji etapi dirke po Franciji, v kateri jo je grdo skupil kolesar Jumbo-Visme.

Primož Roglič (Jumbo-Visma) se je dan po hudem padcu deset kilometrov pred koncem tretje etape do Lorienta do Pontiviyja (182,9 km), soočil s svojim "krvnikom" Sonnyjem Colbrellijem (Team Bahrain Victorious).

primož roglič Masaker Šport Roglič po hudem padcu raztrgan in okrvavljen primož roglič Po preiskavah Šport Oglasil se je! Roglič razkril, kaj bo z nadaljevanjem Toura

roglič | Avtor: Instagram Instagram
Po trčenju obeh kolesarjev na ozkem cestišču je krajši konec potegnil Slovenec, ki je v padcu utrpel številne podplutbe in odrgnine, medtem ko je Italijan z nekaj sreče obdržal ravnotežje in se odpeljal naprej.

Čeprav Roglič ni utrpel nobenega zloma, so bile posledice padca vse prej kot zanemarljive. O tem nazorno priča tudi fotografija na družbenih omrežjih, na kateri dobršen del njegovega telesa prekrivajo povoji. Colbrelli je takoj po trku z Rogličem jezno zamahnil z roko, po etapi pa se je distanciral od odgovornosti za nesrečo. Pojasnil je še, da je bila njegova prvotna reakcija prej posledica strahu, kot pa prelaganja krivde.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Kolesarja sta dan kasneje razčistila ozračje glede nesreče, pogovor pa nakazuje, da med njima ni nobenih zamer. S posnetka sodeč je bil bolj zgovoren Colbrelli, ki si je bržkone želel olajšati vest in potolčenemu kolegu predstaviti svojo plat zgodbe.

roglič colbrelli | Avtor: Print Screen Print Screen

roglič Tour Šport "Ne čutim se krivega za Rogličev padec"

Roglič je s padcem utrpel hud udarec v boju za končno zmago. Kljub bolečinam, ki ga bodo bržkone spremljale do konca Toura, bo 31-letni Kisovčan stisnil zobe in nadaljeval lov za lovoriko, v katerem mu največjo konkurenco predstavlja branilec naslova, rojak Tadej Pogačar

Nesreča, Tour de France Konec lova Šport Takšen je razplet lova za povzročiteljico grozljive nesreče Primož Roglič Brez milosti Šport Legenda znova udarila: "Jumbo-Visma so sami bumbarji! Rogliča žrtvujejo za ..."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice