Šport > Kolesarstvo
11697 ogledov

Slovenec je bil priča tragični usodi kolega: "Vse bi dal, da bi ..."

Andre Drege Profimedia Andre Drege (levo)
Na kraljevski etapi dirke po Avstriji se je smrtno ponesrečil norveški kolesar Andre Drege. Edina priča tragičnemu dogodku je bil Slovenec Jaka Primožič, ki se je pokojniku poklonil z objavo na Instagramu.

Organizatorji kolesarske dirke po Avstriji so po včerajšnji nesreči s smrtnim izidom, v kateri je življenje izgubil komaj 25-letni norveški kolesar Andre Drege (Team Coop), odpovedali oziroma bolje rečeno nevtralizirali zadnjo etapo. Več o tem TUKAJ.

Kot se je izkazalo, je nepopisni tragediji prisostvoval slovenski kolesar Jaka Primožič (Hrinkow Advarics), ki se je v zvezi s temi travmatični dogodki oglasil na Instagramu.

"Kot edina priča težko opišem, kako skrušen sem. To se ne bi smelo zgoditi. Nihče ni bil kriv za nesrečo. Vse bi dal, da bi lahko karkoli spremenil in se potem to ne bi zgodilo. Z mislimi sem pri njegovi ekipi in družini. Počivaj v miru, naj bodo kolesarska nebesa dobra do tebe," je zapisal Primožič in dodal črno emoji srce.

"Ne morem reči, da sem te poznal, a delila sva si enako strast. Sam bom nadaljeval, ti pa boš za vedno v mojem srcu," je še pripisal Slovenec.

Okoliščine nesreče norveškega kolesarja so trenutno še predmet preiskave.

 | Avtor: Instagram Instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.