Šport
1991 ogledov

Konec ugibanj! Znano, koga bo Zorman vodil v novi sezoni

Uroš Zorman Profimedia
Zorman je potrdil prestop k Slovanu.

Selektor slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman bo menjal klubsko sredino. Iz Trima Trebnje se seli na klop Slovana, je za RTV Slovenija potrdil večtedenska ugibanja o novih izzivih.

V novi sezoni bo v vlogi trenerja rokometašev Slovana poskušal osvojiti "vse, kar se da osvojiti," je ambiciozne cilje predstavil za RTV Slovenija.

Štiriinštiridesetletni Ljubljančan je bil v zadnji sezoni s Trimom Trebnje pokalni prvak, v državnem prvenstvu pa je za točko zaostal za moštvom Gorenje Velenje.

Uroš Zorman PRED OI Šport Slabe novice: eden ključnih mož hudo poškodovan, na igrišču obležal nezavesten

Kot je še v ponedeljek poročala RTV Slovenija, imajo pri ljubljanskem klubu, v katerem se je kot mladinec kalil tudi Zorman, smele načrte.

Cilj klubskih predstavnikov je, da se na Kodeljevo vrne duh začetka 80. let, ko je bil Slovan jugoslovanski prvak, leta 1981 pa je igral v finalu evropskega pokala državnih prvakov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:15 28.maj 2024.

    "V novi sezoni bo v vlogi trenerja rokometašev Slovana poskušal osvojiti "vse, kar se da osvojiti," je ambiciozne cilje predstavil za RTV Slovenija." Super, sedaj Slovan rabi le še "nabavit" igralce, ki bodo sposobni te načrte udejanjiti, pa bo!