Šport
19 ogledov

Kopitar nadaljuje z zbiranjem točk

Anže Kopitar je tokrat zgrešil kazenski strel, kar je nadoknadil Dustin Brown, k Žurnal24 main
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL vknjižili visoko zmago doma s 5:0 proti moštvu St. Louis Blues.

Eden izmed ključnih mož Kraljev je bil znova Hrušičan Anže Kopitar, ki je prispeval en gol za vodstvo 4:0 in podajo pri zadnjem golu v Staples Centru.

Kopitar, ki je doma pred nabito polnimi tribunami strelsko lestvico napolnil v tretji tretjini, je v novi sezoni zbral že devet točk. Na petih tekmah je vpisal štiri gole in pet podaj.

Junak večera na prvi tekmi Kraljev na domačem ledu v tej sezoni je bil nedvomno čuvaj mreže moštva iz Kalifornije Jonathan Quick, ki je ubranil 27 strelov hokejistov St. Louisa in petnajstič v karieri ostal nepremagan pred mrežo.

Tekme 18. 10.:

Los Angeles Kings : St. Louis Blues 5:0
Boston Bruins : Carolina Hurricanes 1:4
Washington Capitals : Florida Panthers 3:0
Columbus Blue Jackets : Dallas Stars 2:3
Montreal Canadiens : Buffalo Sabres 1:3
Ottawa Senators : Philadelphia Flyers 2:7
Minnesota Wild : Pittsburgh Penguins 2:4
Calgary Flames : Edmonton Oilers 2:1
Vancouver Canucks : New York Rangers 0:4
Phoenix Coyotes : Chicago Blackhawks 2:5

Eden izmed ključnih mož kraljev je bil znova Hrušičan Anže Kopitar, ki je prispeval en gol za vodstvo 4:0 in podajo pri zadnjem golu v Staples centru.

Kopitar, ki je doma pred nabito polnimi tribunami strelsko lestvico napolnil v tretji tretjini, je v novi sezoni zbral že devet točk. Na petih tekmah je vpisal štiri gole in pet podaj.

Junak večera na prvi tekmi kraljev na domačem ledu v tej sezoni je bil nedvomno čuvaj mreže moštva iz Kalifornije Jonathan Quick, ki je ubranil 27 strelov hokejistov St. Louisa in petnajstič v karieri ostal nepremagan pred mrežo.

Komentarjev 1
  • Manager 15:36 19.oktober 2011.

    Ce je kak športni navdušenec, ki bi želel voditi svojo hokejsko oz. nogometno ekipo naj klikne na spodnji link. Zaenkrat sta na voljo hokej in nogomet, je pa v prihodnosti nacrtovanih še vec športov (rokomet, košarka, formula1, ipd).Odlicna ...prikaži več igra, ki ti omogoca druženje z vrstniki z vsega sveta, grajenje športnih objektov, dvorane, trgovanja z igralci, lahko se zanašate tudi na lastno šolo... in še mnogo vec! Pridruži se tudi ti.http://www.powerplaymanager.com/r788