Šport
186 ogledov

Koronavirus seje po srbski reprezentanci

Srbska odbojkarska reprezentanca Profimedia
Štirje evropski odbojkarski prvaki so okuženi s koronavirusom.

Evropski odbojkarski prvaki, reprezentanti Srbije, so se kljub temu, da jih letos ne čaka nobeno tekmovanje, zbrali na pripravah. A te se niso končale srečno, saj so se dva igralca in pomočnik trenerja okužili s koronavirusom, tako da je morala celotna ekipa v karanteno, poročajo srbski mediji.

Srbska odbojkarska reprezentanca | Avtor: Profimedia Profimedia

Na pripravah so bili pozitivni Marko Podraščanin, Dražen Luburić in trener Igor Žakić, ki so bili v stiku z Aleksandrom Atanasijevićem, ki je že pred dnevi potrdil okužbo, in Srečkom Lisincem, pri kateremu so virus prav tako odkrili.

Srbi so lani v finalu evropskega prvenstva premagali Slovenijo, kjer je slovenski izbrani vrsti ob Urošu Kovačeviću nerešljivo uganko predstavljal prav Atanasijević, blestela pa sta tudi oba blokerja, Podraščanin in Lisinac.

Aleksander Vučić in Borut Pahor "Mi nismo pozerji" Šport Srbski predsednik udaril po slovenskem selektorju ter zbodel Pahorja Ostra kritika Šport Srbi o "sramotni" potezi slovenskega selektorja
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice