Šport > Košarka
14 ogledov

Bryant bo igral nogomet z Guardiolo

Kobe Bryant Lakers Žurnal24 main
Zvezdnik lige NBA in Los Angeles Lakers Kobe Bryant bo v nedeljo igral nogomet na dobrodelni tekmi zvezd, na kateri bo nastopil tudi trener Barcelone Pep Guardiola.

Ena od najbolj znanih nogometašic na svetu, upokojena Ameriačnka Mia Hamm, za nedeljo v Washingtonu organizira dobrodelno nogometno tekmo, na kateri bodo zaigrali številni svetovno znani zvezdniki.

Za gledalce na stadionu Kastles v Washingtonu bo najbolj zanimivo videti, kako nogometne veščine obvlada eden najboljših košarkarjev sedanjosti Kobe Bryant. Zvezdnik Los Angeles Lakers je odraščal v Italiji, kjer je vzljubil nogomet, in je velik ljubitelj Barcelone. Nič čudnega, da se Bryant veseli tekme, saj bo ob njem zaigral tudi trener katalonskega velikana Pep Guardiola.

Na nogometni tekmi bosta med drugimi zaigrala še košarkar Boston Celtics Jeff Green in hokejist Washington Capitals John Carlson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.