Šport > Košarka
15243 ogledov

Dallas tik pred odhodom iz Denverja dobil slabo novico

Luka Dončić Nuggets Mavs Profimedia
Med igralci košarkarske ekipe Dallas Mavericks je bila potrjena okužba s koronavirusom.

Dallas Mavericks, moštvo Luke Dončića, najmanj teden dni ne bo moglo računati na Josha Richardsona, Doriana Finney-Smitha in Jalena Brunsona. Omenjena trojica je po enem pozitiven testu zaradi preverjanja stikov morala ostati  v Koloradu, kjer so telički v noči na petek po podaljšku premagali Denver Nuggets.

Da med peščico košarkarjev, ki se niso smeli vrniti v domov, ni slovenskega asa, je potrdil novinar Brad Townsend, ki se je pri tem skliceval na Lukovo objavo na Instagramu, iz katere je razvidno, da je 21-letnik poletel nazaj proti Teksasu.

 | Avtor: Instagram Instagram

Luka Dončić Nuggets Mavs Popravek Šport Liga popravila statistiko, Luka zdaj prvi s tem dosežkom

Za zdaj ni jasno, kdo od igralcev je bil pozitiven, vsi trije pa so igrali na zadnji tekmi. Zaradi bolezni že pred tem v Denver ni odpotoval Trey Burke, ki pa po poročanju ameriških medijev ni zbolel za covidom-19.

Luka Dončić Nuggets Mavs | Avtor: Profimedia Profimedia
Pred naslednjim obračunom z Orlando Magic ima tako Dallas kar nekaj težav, zaradi pravil lige NBA pa bodo trije omenjeni igralci v Denverju ostali še en teden in izpustili nekaj tekem. Veliko težav imajo tudi pri Philadelphii 76ers, kjer je zaradi covida-19 in preverjanja stikov za današnjo tekmo proti Denver Nuggets (ob 21. uri) vprašljivih kar sedem igralcev.

Dallas ima po osmih odigranih tekmah 50-odstotni izkupiček (4-4), kar ga uvršča na šesto mesto zahodne konference. Ekipo v naslednjem tednu čakajo tekme s čarovniki, New Orleans Pelicans, Charlotte Hornets in Milwaukee Bucks.

Teksačani so že tako brez Kristapsa Porzingisa, ob odsotnosti nekaterih nosilcev igre pa bi bila njegova vrnitev na kateri od prihajajočih tekem še kako dobrodošla. Latvijski center dobro okreva po operaciji kolena in bo, kot je pred dnevi zatrdil trener Rick Carlisle, kmalu pripravljen na napore izčrpljujočega NBA urnika.

steph curry NBA Šport Curry se je snel z verige, bojevniki do velikega preobrata

Komentarjev 1
  • Avatar Pamela_Luke
    Pamela_Luke 11:14 09.januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od d0ma. zaslužim 25 tis0č dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0ročam, da poskusite. Za več podrobnosti .... ➤ ➤➤ ➤ LovesMeetx.Com