Šport > Košarka
2287 ogledov

"Dončića in Llulla ne moremo primerjati"

Trenerja Real Madrida Pabla Lasa so po zmagi v 1. krogu Evrolige povprašali o primerjavi med Lukom Dončićem in Sergiom Llullom.

Real Madrid je na krilih Luke Dončića nadvse uspešno začel novo sezono elitnega evropskega košarkarskega tekmovanja.

Slovenski reprezentant je dosegel 27 točk na gostovanju pri Anadolfu Efesu in kraljevemu klubu pomagal do zmage s 14 točkami razlike (88:74).

Španski velikan si je zmago priigral ob odsotnosti poškodovanega zvezdnika Sergia Llulla. Novinarji so zato trenerja Pabla Lasa po tekmi povprašali o primerjavi med Dončićem in španskim reprezentantom.

pablo laso | Avtor: Epa Epa

"Sergio Llull je Sergio Llull in Luka Dončić je Luka Dončića. Igralcev ne moremo primerjati. Luka se še vedno razvija. Odigral je zelo dobro tekm, a tudi ekipe je odigrala odlično," je dejal Laso in poudaril, da Dončić ni bil edini košarkar Reala, ki si zasluži pohvalo.

"Luka je pokazal, kakšen igralec je, vendar potrebuje soigralce. Gustavo Ayon je odigral zelo dobro, Reyes in Randolph sta bila zelo čvrsta. Taylor se je odlično odrezal v obrambi. Na koncu je bil Real Madrid tisti, ki je dobil tekmo," je dejal trener madridskega kluba.

luka dončić Noro! Šport Dončić uprizoril pravcati šov za nov evroligaški rekord
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.