Šport > Košarka
13 ogledov

Dragić poziral za športnike invalide

Goran Dragić
1/6
Samo Vidic
Eden najboljših slovenskih košarkarjev Goran Dragić je v teh dneh izdal svoj koledar. Izkupiček od prodaje bo šel v dobrodelne namene, in sicer za nakup invalidskega vozička za igranje košarke.

Slovenski košarkarski reprezentant in igralec Houstona v severnoameriški ligi NBA, Goran Dragić, se je letos pridružil športnim kolegom, ki so že izdali svoj koledar. S fotografijami, ki jih je posnel Samo Vidic, je Dragić želel prikazati svojo ljubezen do košarke in košarkarske žoge, ki ga spremlja na vsakem koraku.

Da Ljubljančan ni eden izmed tistih, ki si od prodaje obetajo zaslužek, priča njegova humanitarna gesta. Dragić je eden izmed športnikov, ki se zavedajo, da je pomembno vračati okolju, v katerem je odraščal, in je tako priskočil na pomoč kolegom športnikom invalidom.

"Ljudje vse prevečkrat spregledamo dosežke športnikov invalidov, ki jih sam izjemno spoštujem. Prav zato bi rad opozoril na njihove izjemne rezultate, ki bi bili lahko z našo finančno podporo še boljši," je svojo podporo športnikom invalidom izrazil Dragić, ki se bo po končani sezoni v NBA tudi sam pomeril s košarkarskimi reprezentanti na vozičkih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.