Šport > Košarka
128 ogledov

Dragić prvi strelec ob porazu Miamija

goran dragic Epa
Tekme severnoameriške košarkarske lige NBA še potekajo ob različnih slovesnostih v spomin preminulemu Kobeju Bryantu.

Miami Heat je gostil Boston Celtics in v boju za drugo mesto vzhodne konference izgubil s 101:109; Goran Dragić je bil prvi strelec vročice s 23 točkami. Na zahodu je Dallas Luke Dončića doma visoko s 104:133 izgubil proti Phoenixu.

Luka Dončić NBA Šport Katastrofa za Dončića in Dallas

Milwaukee je brez poškodovanega prvega zvezdnika Giannisa Antetokounmpa brez težav s 151:131 ugnal Washington in je na vzhodu trdno na prvem mestu konference, boj za drugo mesto pa se je med petimi ekipami dodobra razplamtel.

Toronto se je z zmago nad Atlanto (130:114) in ob porazu Miamija povzpel na drugo mesto. Pri Bostonu sta se izkazala Gordon Hayward z 29 točkami in devetimi skoki ter , ki je dosegel 25 točk in pet podaj.

"V dirki za končnico je pomembna prav vsaka tekma. Smo tako blizu skupaj, da moramo v vsak obračun vstopiti, kot da gre že za končnico. Tako tesno je," je po tekmi razplet komentiral Howard.

Boston je postal prva ekipa vzhodne konference, ki je zmagala v Miamiju. Prvi strelec domače ekipe, ki je imela le 37-odstoten met iz igre, je bil Dragić, Jimmy Butler je dodal 20 točk. Bam Adebayo je dosegel 16 točk in deset skokov, Duncan Robinson pa 12.

Naslednja tekma Miami čaka v soboto, ko bo gostoval v Orlandu.

goran dragić Konec je Šport Dragić zaprl poglavje: "Prišel je čas, da se posvetim drugi vlogi."

Vročica je doživela šele tretji poraz (21-3) na domačem igrišču v letošnji sezoni.

kobe bryant Prosili za pomoč Šport Zadnji posnetek s Kobejevega helikopterja lebron james Srce parajoče Šport LeBron se je zlomil po pristanku na letališču

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice