Šport > Košarka
15 ogledov

Dragić tratil energijo s sodniki

goran dragić Profimedias
Košarkarji Miami Heat so zabeležili nov prepričljiv poraz (98:86).

Ekipa Gorana Dragića na gostovanju pri Clippers v Los Angelesu ni imele nobenih možnosti za uspeh, saj je že na začetku tretje četrtine zaostala za več kot dvajset točk. Slovenski reprezentant je bil s 24 točkami najboljši strelec svojega moštva.

''V prvem polčasu sem igral agresivno, vendar nekateri meti niso hoteli skozi obroč. Zgrešil sem nekaj lahkih. Kljub temu sem poskušal ostati zbran in opraviti svoje delo. Bili smo zelo agresivni, a so bili boljši od nas. Borili smo se do konca,'' je povedal slovenski košarkar, ki je imel v prvem polčasu kar nekaj pripomb na sojenje, v drugem pa se je osredotočil na pomembnejše naloge.

''Poskušal sem odmisliti, kaj se je dogajalo v prejšnjih napadih. Preveč sem govoril s sodnikom, še posebej v prvem polčasu. Moral bi pustiti in igrati. V drugem polčasu sem si rekel, da se moram osredotočiti na svojo nalogo in ostati zvest sebi,'' je dodal slovenski organizator igre.

Miami je nastopil brez dveh standardnih članov prve peterke, Josha Richardsona in Luka Babbitta, tako da je pričakovano zabeležil 28. poraz v sezoni. Slabši odstotek ima v ligi zdaj le še Brooklyn.

Najbolj razburljivo tekmo večera sta odigrala Detroit in Portland, ki bi morala na parket že v soboto, toda zaradi vremenskih nevšečnosti na zahodu ZDA sta obračun prestavila za 24 ur. Zmage po dveh podaljških se je veselil Detroit, Beno Udrih pa tudi tokrat ni bil v postavi.

Liga NBA, izidi:

Los Angeles Clippers - Miami Heat 98:86
Goran Dragić 24 točk, 5 podaj, 5 skokov v 42 minutah za Miamiž

Portland Trail Blazers - Detroit Pistons 124:125 (dva podaljška)
Beno Udrih ni igral za Detroit

Toronto Raptors - Houston Rockets 122:129
Memphis Grizzlies - Utah Jazz 88:79
Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers 116:120
Sacramento Kings - Golden State Warriors 106:117
Los Angeles Lakers - Orlando Magic 111:95
Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 95:105
Milwaukee Bucks - Washington Wizards 101:107

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.