Šport > Košarka
17 ogledov

Dragić žemljica za 10 milijonov

houston rockets goran dragić EPA
Za slovenskega organizatorja igre Gorana Dragića se zanimajo številni klubi v ligi NBA.

V ligi NBA se je začela tržnica igralcev, med najbolj zaželenimi košarkarji pa se je znašel tudi slovenski reprezentant Goran Dragić. Zanj naj bi se poleg Houstona, ki želi sodelovanje z Ljubljančanom podaljšati, zanimali še pri Phoenixu, Torontu, New Orleansu in LA Lakers.

"Goran se je s svojimi predstavami postavil v dober položaj. Pogodba bo zagotovo dobra. Konkretne številke vam ne morem povedati; tega ne počne noben pameten agent. Sem pa prepričan, da bo Goran z višino pogodbe zadovoljen," je še pred prvimi pogajanji za Žurnal24 dejal Dragićev agent Rade Filipović. Po poročanju ameriških medijev naj bi Dragićev tabor za podpis pogodbe zahteval deset milijonov dolarjev na sezono. Prva ponudba Houstona naj bi bila dva milijona nižja.

Le malo sestankov

Ameriški analitiki kljub temu menijo, da bo Gogi ostal v Houstonu. Eden izmed razlogov za takšno mnenje je tudi ta, da ima za zdaj le malo napovedanih sestankov s predstavniki klubov. Goran pa naj bi se že ta teden sestal z možmi iz njegovega nekdanjega kluba. Phoenix naj bi namreč zapustil Steve Nash, Dragić pa naj bi bil idealna zamenjava za legendarnega Kanadčana.
Veliko zanimanje velja tudi Dwighta Howarda, ki spada med najboljše košarkarje v ligi, a je center Orlanda izjavil, da se želi preseliti le k ekipi Brooklyn Nets.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.