Šport > Košarka
12017 ogledov

Edwards novinarju: Kaj naj vam rečem, izgubili bomo peto tekmo?

Anthony Edwards
1/2
X
Mladega zvezdnika Minnesote Anthonyja Edwardsa je po zmagi Minnesote v Dallasu eden od novinarjev povprašal, od kod toliko samozavesti ...

Potem ko je Anthony Edwards članu NFL-ekipe Dallas Cowboys Micahu Parsonsu, ki si je dvoboj Mavs in Wolves ogledal iz prve vrste, dejal, da se bosta še videla na šesti tekmi v Dallasu, je eden od novinarjev na novinarski konferenci Edwardsa povprašal, od kod tolikšna samozavest.

"Kaj naj vam rečem? Naj rečem, da bomo izgubili peto tekmo? Ne, tega od mene nikoli ne boste slišali," je bil jasen Edwards ob zadnjem vprašanju, ki ga je dobil po pomembni zmagi nad Dallasom, s katero je Minnesota znižala zaostanek na 1:3.

Po poročanju spletnega časopisa The Dallas Morning News je NFL-ovec Parsons v dvorani podpiral Dončića z njegovim dresom, ob tem pa je na nogah nosil Adidasove športne copate Anthonyja Edwardsa (AE1). 

"Parsons je nosil AE1 in rekel sem mu, da če nosi številko 14, mu bom na šesto tekmo prinesel lepe športne copate. To je tisto, kar sem mu rekel," je 22-letni Ant pojasnil novinarjem. Po dvoboju sta se Ant in Parsons tudi srečala in skupaj fotografirala.

Minnesoto so mnogi sicer odpisovali že v seriji z Denverjem, ko je ta povedel s 3:2, a je nato Volkovom uspel preobrat in z dvema zaporednima zmagama nad branilci naslova so se uvrstili v konferenčni finale zahoda. 

V tem so zaostajali že z 0:3 in nobeni ekipi v zgodovini lige NBA še ni uspelo nadoknaditi takšnega zaostanka. A Volkovi na čelu s samozavestnim Edwardsom so odločeni, da to spremenijo. 

"Fantje so našli odgovor. Zabavno je biti trener te ekipe, saj ti fantje vedno verjamejo, da lahko zmagajo ne glede na vse," je po tekmi vztrajnost in nepopustljivost svojih fantov pohvalil trener Volkov Chris Finch.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 16:01 29.maj 2024.

    Zelo pomembno za slovenske bralce, veliko manj pa za ameriške medije..Bedno je..