Šport > Košarka
2260 ogledov

ESPN-ov novinar se je spravil na Dončića, poglejte, kaj vse mu je očital

Dallas Mavericks Boston Celtics G3 finale NBA Epa
ESPN-ov novinar Brian Windhorst je v televizijskem javljanju v živo dobesedno napadel Luko Dončića. Še več: prepričan je, da bodo Mavs izgubili to serijo zaradi Slovenca.

"Zdelo se mi je, da je bilo popolno, da je Luka v nesprejemljivem položaju padel na tla s petimi osebnimi napakami in se takoj obrnil na klop ter zahteval preverbo sodniške odločitve, kot da je njihova krivda, da je naredil to grozno potezo," je svoje javljanje v živo začel ESPN-ov novinar Brian Windhorst.

A tu se novinar z dolgo kilometrino v ligi NBA še ni ustavil. "Stojim tukaj v tunelu Mavsov, tam je tunel Keltov, tam, kjer so zmagovalci. Če bo Luka kdaj zmagovalec, bo moral izkoristiti to, kar se je zgodilo v tem finalu, kot lekcijo. Njegova obrambna predstava je nesprejemljiva. Je luknja na igrišču, Kelti ga napadajo in vodijo zato, ker napadajo Luko Dončića," je "Windy", kakor mu pravijo, še nadaljeval v svojem slogu. 

"In imamo situacijo, ko se Luka pritožuje čez sodnike, prosili so ga, pogovorili so se z njim, a on še naprej stane celotno ekipo, ker se prepira s sodniki. Je izjemen igralec, toliko stvari počne dobro, a tukaj so zaradi njegovih potez. Njegova predstava na tej tekmi je nesprejemljiva in razlog, zakaj Mavsi ne bodo zmagali finala," je prepričan Windhorst.

"Mora iti čez to. Mogoče bo kdo čez poletje pristopil do njega in se pogovoril o tem, saj se do zdaj v Mavsih očitno še nihče ni. Zato pa so Mavsi tukaj, kjer so. In lovorike ne bodo osvojili, če Luka teh segmentov svoje igre ne popravi," je svojo besno pridigo zaključil Windhorst. 

Vprašanje je, kaj poreče Luka na to, ko si bo ogledal tale videoposnetek. 
 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • linlina 11:49 13.junij 2024.

    Sodniki so Dallasu ukradli zmago, ker se je liga odločila, da mora zmagati Boston.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:11 13.junij 2024.

    Tale ESPN-ov novinar je očitno slep, pa še butast po vrhu, da svoje trditve utemeljuje na posnetku, ki lepo pokaže ravno nasprotno od tega kar trdi on in sicer, da se Luka neupravičeno pritožuje nad sodniki. Na počasnem posnetku se ...prikaži več lepo vidi, da se št.7 Keltov Brown zaleti v Luko v trenutku ko ta že obstane na mestu, kar pa pomeni osebno napako v napadu, še posebno ker je iz posnetka tudi jasno razvidno, da je Brown namerno iskal kontakt!