Šport > Košarka
2417 ogledov

Ganljivo: navijač spoznal svojega idola - Dončića, ni mogel skrivati solz

Luka Dončić Youtube
Luka Dončić ni prava zvezda le v Sloveniji in Združenih državah Amerike, pač pa tudi na Kitajskem, vsaj če sodimo po posnetkih, ki so obkrožili svet po Lukovem zadnjem obisku Kitajske.

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je v družbi Jaysona Tatuma, Ziona Williamsona in Paola Banchera navdušil navijače na Kitajskem, eden od njih je imel celo to srečo, da je skupaj z njim stopil pred kamere, od sreče pa je mladi mož potočil celo nekaj solz, nato pa pokazal pravcato zbirko Dončićevih dresov (več v spodnjem, vdelanem videoposnetku). Mladi mož se je z Dončićem celo fotografiral, za selfie pa je poskrbel kar Luka sam. Trenutek, ki ga navijač zagotovo ne bo nikoli pozabil. 

Te dni se Dončić mudi na promocijskih obveznostih na Kitajskem, vmes je ob obisku Kitajskega zidu 25-letni Ljubljančan poskrbel še za malce promocije Slovenije, na katero je tako zelo ponosen.

Ko se je vzpenjal po strmih stopnicah neverjetne zgodovinske zapuščine, si je namreč pomagal z leseno palico. Z enim od novinarjev se je v pogovoru pošalil, da je palico prinesel vse iz Slovenije. No, kdo ve, morda pa jo je Luka res pobral kje na poti na Šmarno goro ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.