Šport > Košarka
2838 ogledov

Jordan je moral Trumpu nakazati 15.000 dolarjev

Michael Jordan Profimedia
Za mnoge najboljši košarkar vseh časov ima tudi nekaj slabosti.

Ni velika skrivnost, da je imel Michael Jordan med kariero nekaj težav zaradi odvisnosti od iger na srečo, med konferencijskim finalom leta 1993 je tako na primer pobegnil v igralnice v Atlantic Cityju. Sam je vseskozi zatrjeval, da ni odvisen 'zaradi samih iger', ampak 'zaradi tekmovalnosti', ki jo te ponujajo. 

V izjemno priljubljeni dokumentarni seriji Zadnji ples, ki govori o njegovem pohodu do šampionskih prstanov, so zdaj razkrili, da ga je takšna 'tekmovalnost' nekajkrat spravila ob lepe vsote denarja. Oktobra 1991 je tako moral napisati ček za 57.000 dolarjev zaradi 'slabega vikenda' v casinojih, leta 1998 pa je v Trumpovi igralnici v Garyju v Indiani pred dvobojem z Indiano Pacers pustil 15 tisočakov.

Ček slednjega plačila se je zdaj znašel na dražbi avkcijska hiše Goldin. Ob noriji, ki jo je v ZDA in po svetu sprožil Zadnji ples, pričakujejo, da bo listič z Jordanovim podpisom prodan za precej višji znesek kot je tisti, ki se nahaja na čeku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice