Šport > Košarka
3496 ogledov

Kaj mu je rekel?! Jokić pred All-Star tekmo provociral Dončića

Print Screen
Srbski košarkarski zvezdnik je znan kot velik šaljivec.

Košarkar Denver Nuggets Nikola Jokić se je pred začetkom All-Star tekme v Chicagu norčeval iz Luke Dončića. Med prevozom na prizorišče spektakla se je vpričo mladega zvezdnika naglas spraševal, ali je Dončić res tako dober, kot pravi njegova statistika, ali gredo zasluge v resnici njegovi ekipi.

"Luka ne izgleda dobro. Izgleda kot 19-letnik. Poglejte ga. 19-letni fant. Še 20 jih nima. Samo poglejte ga," si je Dončića privoščil Jokić. Kamerman je nato pozornost presmeril na Dončića, ki je dejal, da se zelo veseli tekme.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Ne pozabi, da sva v isti ekipi, zato lepo govori o meni," mu je zabrusil Jokić, Dončić pa je odvrnil: "Saj govorim lepe stvari. Povedal sem, da se zelo veselim igranja s teboj."

"Rad bi videl na lastne oči, ali je res tako dober ali je dober zaradi Dallasa. Zanima me, če je res dober," je dejal Jokić, nato pa na eni izmed stavb opazil velik plakat slovenskega košarkarja. "Poglejte ga. Tega zagotovo nima v svoji državi. Verjemite mi. Jaz že vem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice