Šport > Košarka
37 ogledov

Lastnik Dallasa: Lahko bi dobili Bryanta

los angeles lakers kobe bryant EPA
Kontroverzni lastnik NBA-ekipe Dallas Mavericks, Mark Cuban, je v pogovoru za ESPN razkril, da bi leta 2007 v Teksas lahko pripeljal enega najboljših košarkarjev lige, Kobeja Bryanta.

Leta 2007 so bili Los Angeles Lakers v izgubljenem položaju. Legendarni center Shaquille O'Neal je zapustil mesto angelov, drugi zvezdnik Kobe Bryant pa je pogledoval za novo sredino, v kateri bi se lahko boril za naslov prvaka lige NBA. Lastnik Dallas Mavericks, Mark Cuban, je za ESPN razkril, da bi enega najboljših strelcev lige vseh časov lahko pripeljal v Teksas. Pogovori med Telički in igralcem naj bi bili že v zaključni fazi, a je nato prestop preprečil menedžer Jezernikov Mitch Kupchak.

"Snemali smo oddajo Ples z zvezdami, ko me je poklical agent Bryanta in mi dejal, da Kobe želi zapustiti Lakers. Moral sem prekiniti snemanje, da bi se lahko v popolnosti posvetil Bryantu," je dejal Cuban in pripomnil: "Kupchack je na koncu pregovoril Kobeja, da ostane, kar se mu je na koncu izplačalo z dvema zaporednima naslovoma v letih 2009 in 2010."

Razlog, zaradi katerega so Lakers zadrževali igralca, ki je sicer želel oditi, je Dirk Nowitzki, ki ni bil v nobeni kombinaciji za morebitno menjavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.