Šport > Košarka
51076 ogledov

Vroča srbska šampionka odprla svojo stran za odrasle

Milica Dabović Reševalni pas/Twitter
Nekdanja evropska prvakinja ter ena najboljših košarkaric v Evropi je po koncu profesionalne poti našla nov način služenja denarja.

Svoj čas je veljala za eno najboljših košarkaric v Evropi, zdaj pa se je 40-letna Srbkinja Milica Dabović odločila, da unovči svoj atraktiven izgled ter začne služiti s prodajo svojih golih fotografij.

Milica Dabović | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekdanja evropska prvakinja ter nosilka bronaste medalje z olimpijskih iger je sicer v prejšnjem letu zaključila svojo športno pot, a ni trajalo dolgo, preden se je lotila novega projekta. Odprla je namreč svoj profil na zloglasni strani za odrasle OnlyFans. Zaenkrat so 421 sledilcem na njenem profilu dostopne štiri fotografije, za naročnino na njen profil pa morajo mesečno odšteti 15 dolarjev.

"Vsi ste si tega želeli in odločila sem se, da vam željo izpolnim. Rada se dam fotografirati, rada fotografiram svoje telo, tako da bodo od zdaj slike šle tja. Še en škandal manj ali več. Padla je tudi stava, če mi bo uspelo zbrati preko 1000 sledilcev v manj kot 24 urah," je ob odprtju svojega profila sporočila srbska zvezdnica, ki je še bolj kot s svojimi športnimi uspehi polnila rumene strani s svojimi škandali.

Milica Dabović | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Dabovićeva sicer še zdaleč ni prva športnica s svojim OnlyFans profilom, saj s prodajo vročih fotografij lepo služijo že številne teniške igralke: Črnogorka Tamara Bojanić, Avstralka Angelina Graovac in Američanka Ashley Harkleroad, več kot z odbojko zasluži s prodajo fotografij tudi Brazilka Key Alves, na enak način služi tudi slovita UFC borka Paige VanZant, medtem ko se je zaradi golih fotografij od moto športa morala posloviti Avstralka Renee Gracie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.