Šport > Košarka
4424 ogledov

Legendarni Aco Petrović popolnoma znorel, z igrišča ga odstranili šele igralci

Aleksandar Petrović Profimedia
Znameniti Aleksandar Petrović ni najbolje sprejel sodniških odločitev na tekmi z ZDA.

Košarkarska reprezentanca Brazilije je bila na Svetovnem prvenstvu na Kitajskem v svoji tekmi "za biti, ali ne biti", ki jo je odigrala proti reprezentanci ZDA, oslabljena za svojega trenerja Aco Petrovića, ki je že v prvem polčasu prejel izključitev.

Aleksandar Petrović | Avtor: Profimedia Profimedia

Tekom druge četrtine je namreč ob rezultatu 28:23 Anderson Varejao prejel blokado, nato pa je rešil žogo, a so sodniki dosodili avt, saj naj bi stopil na črto. Selektorju Brazilije je bila zaradi prigovarjanja dosojena dvojna tehnična napaka, ki avtomatično pomeni tudi izključitev.

Petrovića pa je izključitev popolnoma razbesnela, saj je vdrl na igrišče, kjer je psoval vse po vrsti, dokler ga niso njegovi igralci uspeli umiriti ter pospremiti iz dvorane. Brazilija, ki je na prvenstvu pokazala nekaj odličnih predstav, je po izključitvi selektorja popustila ter izgubila z 89:73 ter se poslovila od Svetovnega prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice