Šport > Košarka
2501 ogledov

Luka Dončić odgovoril na komentar, da se je vrnil predebel ter izven forme

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić se je v zadnjih dneh znašel pod hudimi kritikami na račun svoje postave.

Navijače Dallasa je v zadnjih dneh nekoliko zaskrbela fotografija s pripravljalne tekme proti Milwaukee Bucks, na kateri slovenski čudežni deček Luka Dončić izgleda, kot da bi tekom premora pridobil kar nekaj nepotrebnih kilogramov.

Tudi če je morda res nekoliko težji, sej vsaj zaenkrat to ni poznalo na njegovi pripravljenosti, saj je naravnost blestel na obeh prvih pripravljalnih tekmah, ko so Telički s precejšnjo lahkoto premagali najboljšo ekipo lanskega rednega dela sezone.

Ker pa so splet resnično preplavili številni komentarji, ki so se norčevali iz Lukinega izgleda ter ga celo primerjali z nogometnim zvezdnikom Iscom, ki se je precej zredil v zadnjem času, je sloviti NBA novinar Brad Townsend Luko "pocukal za rokav" ter ga vprašal, kako odgovarja na vse te komentarje o svoji prekomerni teži ter "debelušnem" izgledu.

Dončić naj bi se tekom odgovora ves čas smejal ter odgovoril: "Mislim, ljudje preko Twitterja pišejo mnoge stvari. Res je, da še nisem najbolje pripravljen. Toda zagotovo bom dosegel ta nivo. Toda saj veste, kaj naj rečem, nikoli nisem bil nek mišičast človek."

Dončićeve nasprotnike je tako lahko še kako strah, če se že zdaj, ko sam pravi, da še ni v najboljši formi, poigrava z nasprotnimi obrambami, kako bo šele, ko doseže željeni nivo forme.

Luka Dončić Video Šport Dončić bril norce, na tapeti pa Dirk Nowitzki Giannis Antetokounmpo Luka Dončić Bucks Mavs Video Šport Dončić zasenčil lanskega MVP-ja, Dallas štel do 128 luka dončić Je predebel? Šport Fotografija Dončića sprožila številne polemike
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice