Šport > Košarka
935 ogledov

Magic pripravljen plačati 500.000 dolarjev

magic johnson EPA Magic Johnson
Nekdanji zvezdnik Los Angeles Lakers je pripravljen iz lastnega žepa poravnati kazen v višini pol milijona ameriških dolarjev.

Magic Johnson se je opravičil za nespametno potezo Los Angeles Lakers, ki bo zaradi dogovarjanja s Paulom Georgeom, ko je bil ta član Indiane Pacers, moral plačati 500.000 dolarjev denarne kazni.

Legendarni Magic, ki je za jezernike igral v letih 1979 do 1991 in 1996, se je za napako opravičil lastnici kluba in ponudil, da znesek poravna iz lastnega žepa.

"Ne morem preveč govoriti o tem, a zagotovo bomo popravili napako. Zgodilo se je pod mojim nadzorom. Opravičujem se lastnici Jeanie Buss. Povedal sem ji, da mi lahko trga od plače, saj ne želim, da klub poravna ta znesek. Ne želim, da porabi 500.000 dolarjev, ker ni naredila ničesar narobe. To je bila moja krivda," je povedal 58-letnik.

Johnson se je opravičil tudi navijačem kluba in dodal: "Komisar lige NBA Adam Silver je moj dober prijatelj. Vesel sem, da je lahko opravil svoje delo. Zdaj sem na vrsti jaz, da opravim svoje."

Vodstvo lige je jezernike kaznovalo zato, ker je generalni direktor Rob Pelinka navezal stik z Georgeovim agentom. Pogajanja niso obrodila sadov, saj bo George v prihajajoči sezoni igral za Oklahomo City Thunder.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice