Šport > Košarka
37 ogledov

Memijev pomočnik v Crveno Zvezdo

Bojan LAzič je Memiju Bečiroviču pomagal že pri Unionu Olimpiji. (Foto: Saša Des Žurnal24 main
Bojan Lazič, pomočnik Memija Bečirovića v slovenski košarkarski reprezentanci, je danes podpisal pogodbo s Crveno zvezdo, v kateri bo deloval vsaj leto dni. Pomagal bo Mihajlu Uvalinu.

Bojan Lazič, pomočnik Memija Bečirovića v slovenski košarkarski reprezentanci, je danes podpisal pogodbo s Crveno zvezdo, v kateri bo deloval vsaj leto dni. Slovenski strokovnjak bo pri rdeče-belih, katerih osnovni cilj je izhod iz rdečih številk, asistiral srbskemu strokovnjaku Mihajlu Uvalinu.

"Izredno sem zadovoljen, da sem se priključil klubu s tako tradicijo, čeprav v tem trenutku Crvena zvezda ni v najboljšem stanju. Upam, da se bo, tudi z mojo pomočjo, klub v roku dveh, treh let vrnil na pota stare slave. Omenil bi še, da delo v klubu, v dogovoru z njim, ne bo ogrožalo mojega delovanja pri moški reprezentanci," je dejal Lazič.

Bojan Lazič je svojo trenersko kariero začel pri Geoplinu Slovanu, kjer je bil skoraj dve sezoni pomočnik trenerja, nadaljeval jo je kot glavni trener pri Kraškem zidarju v Sežani (2004/05, 2005/06), vodil Elektro Esotech (2006/07), v sezoni 2007/08 pa je bil pomočnik Memija Bečirovića pri Unionu Olimpiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.