Šport > Košarka
4 ogledov

Na igrišču oživljal navijača

Turów Zgorzelec Energa Czarni Słupsk Michał Lichnowski Youtube
V sredo so imeli pri poljskem klubu Turów Zgorzelec dva razloga za veselje.

V sklopu poljskega košarkarskega prvenstva sta se v sredo v Zgorzelecu pomerila domači Turów in Energa Czarni Słupsk. Kljub tesni končnici se je prava drama odvijala že pred srečanjem.

Eden od navijačev domačega kluba se je namreč, medtem ko so se košarkarji ogrevali, med hojo ob robu igrišča zgrudil. K njemu je takoj, še preden so prispeli reševalci, pritekel domači 19-letni igralec Michał Lichnowski.

Slednji je ponesrečencu nudil masažo srca, nato pa so nalogo prevzeli člani zdravniškega osebja. Vse skupaj se je dogajalo pred objektivi kamer in fotografskih aparatov.

Iz bolnišnice so kasneje sporočili, da se navijač počuti dobro, a je v četrtek še ostal na opazovanju. Izjavo je na svoji spletni strani podal tudi Turów. "Reševalci so poudarili, da je hiter odziv našega igralca izdatno pomagal," so zapisali pri poljskem klubu, kjer so nesrečenemu navijaču vse dobro zaželeli tudi na družbenih omrežjih.

Srečanje je sicer tesno, z 83:81, dobil Turów.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.