Šport > Košarka
915 ogledov

NBA naredila video v Dončićevo čast: "Pripravljen izpisati novo poglavje?"

luka dončić Instagram
Ali se bo Lukina čarovnija nadaljevala v Orlandu?

Do nadaljevanja NBA sezone nas loči le še 19 dni, liga pa nam čas krajša s številnimi zanimivimi videii. Tokrat je na vrsto prišel naš Luka Dončić.

Liga NBA je tako na svojem uradnem Twitter profilu objavila kratek posnetek našega košarkarja, zraven pa dopisala: "Še 19 dni do vnovičnega zagona sezone! Po nagradi za Novinca leta je Luka Dončić za Dallas Mavericks dosegel nove višine v senzacionalni drugi sezoni. Ali se bo Lukina čarovnija ("Luka Magic") nadaljevala v Orlandu?"

V posnetku je sicer prikazan Luka tekom napornega treninga ter med nekaterimi najlepšimi akcijami, zraven pa se vrti besedilo, v katerem piše, da je Luka že na poti v Orlando ter da je tekom svoje druge sezone dosegel neke nove še neznane višave in da je čisto svež obraz, ki je celo v borbi za naziv MVP-ja, medtem ko njegov Dallas računa na uspešno končnico.

Na koncu se liga še vpraša, če je Luka pripravljen v Orlandu izpisati neko novo poglavje v zgodovini te prelepe igre.

luka dončić Odgovor Šport Dončića po pritožbi utišali iz BiH: "Zdaj veš, kako je nam!" luka dončić Čarovnik Šport Dončić 'ubil' soigralce s potezo, ki vam bo vzela sapo Luka Dončić Sprememba Šport Sijajna gesta Dallasa: Dončić začasno ni več Dončić

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice